Et kig på Ebay tredjepartsværktøjer.

Der er masser af virksomheder derude tilbyder tredje part eBay værktøjer. De fleste af dem er web-baserede i stedet for download, så du betaler et månedligt gebyr i stedet for bare at købe softwaren. Men ved du, hvad disse websteder kan gøre for dig? Det kan være svært at få styr på hvad der er derude, der bruger en søgemaskine, så her er en hurtig gennemgang af de vigtigste aktører.

Andale ().

Andale tilbyder masser af små produkter i stedet for en løsning, der gør alt: du kan tage din pick fra en lister, image hosting, tællere, analysatorer, et galleri, en checkout og en e-mail manager. Pris planer er lidt af en labyrint, men ganske rimeligt, så længe du ikke gå og bruge alt.

Andales virkelige påstand til berømmelse er at de har gjort det i så lang tid – de er ikke en fly-by-night organisation, og mange eBay sælgere har brugt deres gratis tællere til helt år. De vil også har et ry for at være meget lydhør over for kunder, og ofte taler til dig direkte på deres fora og gennemføre eventuelle forslag, du måtte have til at forbedre deres software.

Vendio ().

Vendio tilbyder to udgaver af deres software, Sales Manager: en Merchandising udgave og en opgørelse udgave. Forskellen mellem to er, at Merchandising edition er designet til at gøre det lettere at liste individuelle auktioner, mens lager udgave er for sælgere, der sælger mange af den samme vare. De tilbyder en pay-som-du go pris af 10c pr. auktion.

De tilbyder også software kaldet billetter Manager, særlig software for folk, der sælger masser af billetter på eBay-en ulige produkt at have, men nyttig hvis du tilfældigvis til at sælge billetter. Andre tjenester, der tilbydes af Vendio omfatter web og image hosting, fancy Flash gallerier af dine produkter for dine fortegnelser, og butikker.

ChannelAdvisor ().

ChannelAdvisor tilbyde deres software i tre versioner: Enterprise, købmand og Pro. Enterprise og købmand er begge designet til meget store virksomheder, selv om, og chancerne er, at Pro-versionen gør alt, hvad du ønsker. ChannelAdvisor er populær blandt sælgere, der ønsker en løsning, som de ved, er brugt og har tillid til i meget stor skala af enterprise-niveau kunder.

Det tilbyder alle standard massefortegnelse og lagerfunktioner, samt den unikke funktion af at være i stand til at oprette auktioner fra et Excel-regneark i din beholdning. Omkostningerne er høje, dog på $29,95 pr. måned.

Og mange, mange flere…

eBay opretholde et omfattende bibliotek af tredjeparts-software, som du kan gennemse når som helst du har et par dage til at dræbe. Du kan se enten til komplette løsninger eller for hver del af hvad du vil individuelt – valget er så skræmmende, der har bundet til at være noget derude for dig. Du kan se på deres katalog på

Når dine varer er solgt og du er ved at sende dem, du måske være lidt nervøs for om du kan stole på din køber. Vores næste e-mail vil give dig et par tips for at spotte problem købere, før du sender dem noget.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.