Få mere trafik, salg og abonnenter ved at indsende dine artikler til mapper

Hvis du har en hjemmeside er du uden tvivl konstant undrende, “Hvordan kan jeg få mere trafik til min hjemmeside?”. Som web ejere ønsker vi konstant mere trafik, især hvis vi laver forretning på nettet. Det er bare natur, fordi uden trafik et websted ikke kan overleve. Uanset om vi ønsker flere abonnenter, flere kunder eller blot flere besøgende til at læse vores indhold – og eventuelt klikke på vores AdSense ads ;)–det er, hvad vi tørster: mere trafik.

Nå, hvordan kan du få mere trafik til din hjemmeside? Der er forskellige metoder til rådighed, nogle koster penge, er nogle gratis, nogle tager en anden til at gøre, og nogle kan tage lang tid. Hvad jeg gør for at tale om skrive og distribuere artikler – indsende artikler til artiklen mapper at være helt nøjagtig. Fordi det er 100% gratis og ikke behøver at tage en masse tid.

Uanset hvad du er i markedet bør du kunne finde et emne til at skrive om, at dine potentielle abonnenter, kunder eller besøgende ville være interesseret i – og hvis din artikel bliver læst vil du højst sandsynligt få trafik. Plus, du kan også få nogle nice backlinks til din hjemmeside, som jo altid er god for søgemaskinerne. Jeg vil forklare årsagen til det senere.

Nu, kan du ikke anser dig selv en writer men skriftligt en artikel ikke behøver at være svært. Det behøver ikke engang at være lang – 300-400 ord per artikel kunne være nok hvis du få dit budskab igennem, selvom 600-900 ord er mere almindeligt (men 1200 er normalt maksimalt).

Hvis du kender dit marked og du er lidenskabelig omkring hvad du laver så skrive en artikel ikke bør være et problem. Hvis du har brug for ideer, gå til fora og blogs i din niche eller bare se, hvis der er noget i de nyheder, du kunne skrive om. Et trick er også at gøre det som du skriver et brev til en god ven hvor du fortæller ham om noget bestemt.

En anden løsning, hvis du ikke har nogen interesse i at skrive en artikel eller bare ikke har tid, kan du lade en anden gøre det. Du kan gå til freelance websteder som elance.com, rentacoder.com eller guru.com og betale nogen til at skrive en artikel for dig. Men du skal have en idé om hvad det skal handle om.

Lad os antage, at du har din artikel. Næste ting du skal gøre er finde artiklen mapper, der accepterer artikler om dit emne og indsende til så mange som du kan finde. For at finde artiklen mapper kan du gå til din foretrukne søgemaskine og skriv i “artikel directory” eller “Indsend artikel”. Det bør give dig et par almindelige mapper.

Disse er nogle af mine foretrukne mapper:

Men hvis du ønsker at finde en artikel directory, der er specifikke for dit marked skal du søge efter “X artikel directory” eller “Indsend X artikel” – hvor X er det marked, du er i (som “havearbejde” eller “sundhed”).

Derefter, når du er på webstedet ser for “indsende en artikel” eller “Tilføj artikel”. Sørg for, at du læser alle retningslinjerne for indsendelse – nogle steder tillade HTML-koder og nogle ikke, nogle steder tillade affiliate links og nogle ikke, osv. Normalt er artiklen bibliotek organiseret i mange kategorier og underkategorier, selv. Prøv at vælge den kategori, der passer bedst til din artikel – det vil hjælpe med at få din artikel godkendt så hurtigt som muligt samt at give dig mere målrettede læsere.

Hvis ikke du er erfaren i artiklen markedsføring kan du ikke indse fordelen ved udgivelse dine artikler. Først og fremmest, du får dit navn vises over hele internettet – folk vil begynde at genkende det og stole på dig.

Men den vigtigste grund til så mange mennesker ønsker at få deres artikel i mapper, så mange som muligt på grund af “ressource box” eller “om forfatteren”, der vises i slutningen af artiklen.

Denne ressource box kan indeholde navnet på din virksomhed, din postadresse, web-adresse (til din hovedside eller en opt-in-side, osv.), e-mail-adresse, telefonnummer eller men du ønsker folk at kontakte dig eller lære mere om dig og din virksomhed. For nogle mennesker er linket til deres hjemmeside den vigtigste del af deres ressource boks.

De fleste artikel directories tillade “aktive links” i den ressource boksen, som folk kan klikke på. Du absolut ønsker at indsende til så mange af disse mapper som du kan, fordi for hver af dem du vil få et andet link tilbage til dit websted – og det vil hjælpe du rangerer højere på søgemaskinerne.

En anden fordel ved dette er, at hvis du har skrevet en god artikel, at folk som de vil være mere tilbøjelige til at klikke på linket i din ressource box – hint, hint;). De kan også føle, at de har fået at vide du lidt og stole på dig – hvilket betyder, at de er mere tilbøjelige til at gøre forretninger med dig.

En velskrevet artikel vil sandsynligvis også blive taget op af flere webstedsejere og nyhedsbrevet redaktører – så du får mere eksponering og trafik. Men du behøver ikke at skrive et mesterværk først tid – bare komme i gang og du vil få det bedre med hver artikel, du skriver.

Så, for at få mere trafik, salg og abonnenter bør du få dig en artikel om et emne relateret til dit marked (enten skrive den selv eller har skrevet til dig ved en ghostwriter), finde artiklen mapper, der acceptere din emnet og indsende til så mange af dem at du kan finde.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.