Har du svært ved at få hverdagen til at hænge sammen økonomisk?

Modtager du regning efter regning og sommetider står med følelsen af, at det aldrig ender? Til daglig kan vi alle sammen havne i situationer, vi ikke ønskede skulle ske. Du har måske for nylig fået en parkeringsbøde for at holde ulovligt parkeret eller glemt at sætte P-skiven? Eller måske har du kørt for hurtigt på landevejen, og står dermed med en fartbøde i hænderne kort tid efter? Disse scenarier er næsten ikke til at komme uden om en gang i mellem, og det kan ske for hvem som helst. En stor del af livet går ud på at du skal lære af sine fejl. Dog kan konsekvenserne sommetider forårsage, at du ikke har råd til at betale for de bøder, du får tilsendt.

I tilfælde af, at du ikke har mulighed for at betale en regning eller bøde inden for den tidsfrist, der er angivet, så er der én specifik løsning derpå; Lån penge, så du kan fortsætte med din sædvanlige hverdag, og du slipper for den ene rykker efter den anden. Et lån kan foretages nemt, hurtigt og sikkert. Uanset om det er et større lån eller blot til at få dækket de sidste udgifter på måneden, kan du finde råd og vejledning via Ferratum som altid står klar til at hjælpe. Hos Ferratum kan du nemlig låne op til 15.000 kr. med en løbetid på 12 måneder, så du altid har en nødplan i baghånden, når det brænder på.

Et lån er for dig:

  • Som fik en uforudset udgift
  • Som kan betale lånet tilbage
  • Som har en fast indtægt
  • Som ikke har en stor gæld i forvejen
  • Som ikke er registreret ved RKI

Kan du nikke genkende til ovenstående punkter, bør du overveje, om Ferratum er noget for dig. Hvis du ikke er interesseret i at låne penge, er der dog andre alternativer, som sagtens kan tages i brug. Du kan f.eks. overveje:

  • At lave en fast ugentlig madplan, så du har økonomisk overskud hver måned, som kan bruges på uforudsete udgifter.
  • Blive bedre til at spare på strømmen og varmen derhjemme, så de faste regninger ikke længere vil føles så tunge.
  • Oprette en konto specifikt til uforudsete udgifter, hvor du månedligt kan indsætte et mindre beløb, så du er bedre forberedt, inden skaden sker.