Hvorfor blev min artikel afvist

Artikel marketing er blevet en kæmpe trend i Internet markedsføring i dag. Mange marketingfolk bruger artikler som deres primære, og endda eneste form for trafik generation og søgemaskine optimering. Men nogle marketingfolk beklage, at artiklen markedsføring ikke synes at arbejde for dem, især fordi deres artiklen indlæg er ofte afvist.

Jeg ejer og vedligeholder tre artiklen mapper. En er en generel mappe og to niche mapper. Hver dag modtager jeg hundredvis af artiklen indlæg, og hver dag, jeg afviser snesevis. Da jeg først startede jeg omhyggeligt vil omfatte en specifik grund til hver afvisning men nu indlæg er så høj, det er alt jeg kan gøre for at holde hovedet oven vande. Helt ærligt, forekommer det mere vigtigt at forsøge at slå artikler omkring i som rettidig en måde som muligt, så jeg er alt om hastighed nu (og er stadig uger bag med min generelle register).

Dog kan jeg dele disse tips i et åbent brev til artikel marketingfolk, der ikke forstår, hvorfor deres artikler er afvist af mine mapper– og sandsynligvis andre artiklen mapper samt.

De primære årsager artikler er afvist af mig omfatter:

Ã…rsag 1: Aktive links i selve artiklen. Det eneste sted jeg ønsker at se et aktivt link er forfatter ressource box. Dette er temmelig standard med de fleste artikel directories.

Ã…rsag 2: Artiklen hører ikke hjemme i denne mappe. Dette er normalt tilfældet for en stor procentdel af min niche register afvisninger. Hvis mappen er om Internet markedsføring ikke indsende dine artikler om brystforstørrelse!

Ã…rsag 3: Artiklen ikke blev forelagt for den rigtige kategori. Hvis jeg i en nice stemning eller jeg er virkelig interesseret i artiklen så jeg kan recategorize det. Hvis jeg kan genkende en forfatter, der jævnligt leverer kvalitetsindhold kan jeg recategorize det. Hvis det er i den ret brede kategori kan jeg flytte det til en mere specifik underkategori. Men hvis det blev indsendt med ingen synlige tanke eller indsats, så jeg vil sandsynligvis afvise det. Hvis forfatteren ikke gider at vælge den rigtige kategori så hvorfor skal jeg tage tid?

Ã…rsag 4: Substandard engelsk. Hvis der er stavefejl eller dårlig grammatik i overskrift eller Resume så jeg er ikke imponeret og vil sandsynligvis afvise indgivelse.

Ã…rsag 5: Emne spamming. Hvis jeg modtager en række artikler om samme emne og af samme forfatter med lignende titler og resumeer vil jeg formoder artikel spamming. I stedet for sortering ud hvilke artikler kan tilbyde kvalitet unikt indhold jeg afviser simpelthen dem alle.

Ã…rsag 6: Obskure emner. Hvis jeg tror ikke, at din artikel om New Jersey skilsmisse advokater virkelig vil tilføje noget til min mappe kan jeg bare vælge at afvise det. Ligeledes hvis jeg ikke kan fortælle hvad din artikel er om fra titel, Resume, eller første afsnit så er jeg ikke kommer til at læse nogen yderligere.

Grund 7: Ã…benlys reklame. Disse er artiklen mapper, så jeg ikke gider pressemeddelelser eller lige reklamer. Artikler bør indeholde oplysninger om noget andet end uanset hvilken virksomhed du forsøger at fremme.

Den enkle kendsgerning er, at disse er mine mapper, så jeg bruger min egen redaktionelle dom om det relevante indhold. Jeg bruger feeds og artikler fra min biblioteker på mine websteder og i mine blogs, og mine nederste linje er, at artiklen bør tilbyde interessante og/eller tiltalende oplysninger til målgruppen. Hvis det ikke er en artikel ønsker jeg at se på min hjemmeside, så jeg vælger at afvise den.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.