Liv rådgivning: Man ser gennem et vindue

Bor i dagens metropolitan verden af mobiltelefoner, er bærbare computere og andre high-tech gadgets ikke bare hektisk men meget upersonligt. Vi tjene penge og så investere vores tid og kræfter i at tjene flere penge. Stopper det? Normalt ikke fordi vi er aldrig tilfreds. Hvor mange gange har vi overbevist os om, at hvis bare vi havde nogle flere penge, liv ville være så sød? Men så, efter at have modtaget en betydelig forhøjelse, vi indse, at det ikke var nok, og at vi har brug for mere?

Hvad skal du gøre?

Jeg har læse mange bøger om livet som Robin Sharma munk siger dette og munken siger, og de synes alle at sige, at penge ikke er nødvendigt. Men det er. Kan du undvære kontanter og en masse af det? Jeg ved, jeg kan ikke.

Så jeg gik til nabolaget rabbiner og spurgte om råd, der vil hjælpe mig med at finde min sande vej i livet.

Rabbi nikkede og tog mig til vinduet. “Hvad ser du?” spurgte han.

Straks, svarede jeg: “Jeg kan se folk gå frem og tilbage og en blind mand tigger om almisse i venstre hjørne.”

Rabbi nikkede og guidede mig til et stort spejl. “Nu ser og fortælle mig, hvad du ser?”

“Jeg kan se mig selv,” jeg mand svarede.

Rabbi smilede. “Nu du ikke kan se nogen anden. Spejlet og vinduet er begge lavet fra den samme råvare: glas, men fordi en af dem de har anvendt et tyndt lag af sølv, når man ser på det alt hvad du kan se dit eget spejlbillede. “

Rabbi placeret hans arm på mine skuldre. “Undersøg dig selv til disse to stykker glas. Uden sølv laget, du så andre folk og følte medfølelse for dem. Når du er dækket med sølv, ser du kun dig selv.”

Jeg kiggede på Rabbi og stirrede. “Jeg forstår ikke.”

Rabbi fortsatte. “Du vil blive en person kun har modet til at fjerne sølv dækker over øjnene igen se og elske andre.” Han klappede mig på ryggen og sendte mig på min vej.

Jeg har tænkt på hvad han sagde, og komme til den konklusion, at han havde et punkt. Ja. Vi har brug for penge, og vi bør ikke sigte mod at føre en pengeløse eksistens; dens meningsløs og vil kun give os og vores familier mange kærestesorg i fremtiden.

Jeg foreslår i stedet, at vi bør følge de råd, Rabbi gav mig. Når vi nærmer os livet gennem en sølv dækker, er alle vi er i stand til at se os selv. Men kassere dækker, og du vil kunne se og føle alle andre.

Konklusion:

I livet, vi må og bør være i stand til at se på begge former for spejle, men vi skal huske, at et spejl afspejler kun os; et vindue er døren til medfølelse, sundhed og sand rigdom. Med andre ord, søge rigdom med alle midler, men lad det ikke afskrække dig fra livet, mennesker, børn og de fattige og trængende.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.